Garderobe update

Buy less, choose well, make it last.

– Vivienne Westwood

Voor wie

Als je ondanks een volle kledingkast niet weet wat je aan moet trekken. Als je telkens hetzelfde uit de kast haalt. Of als je wil weten welke combinaties je kunt maken met de kleding die je al hebt. De combinaties die je gewend was te maken, werken niet meer voor je. Een andere levensfase, een ander lijf, ander werk, een nieuwe partner of andere wensen qua uitstraling.

Uit onderzoek kwam naar voren dat we maar 30% van onze kleding dragen. We kiezen vaak voor dezelfde kledingstukken als we voor de kast staan. Het is een kunst om goed te combineren. En dat kun je leren. Ik wil je hier graag bij helpen. Dat vergt wel even tijd maar uiteindelijk levert het tijdwinst op.

Hoe het werkt

Ik kom bij je langs. We kijken samen naar wat er is. We kijken naar (nieuwe) combinaties die je kunt maken met de kleren die je hebt. Shoppen in je eigen kledingkast!
We maken een boodschappenlijstje van kledingstukken die je nodig hebt om nieuwe combinaties te kunnen maken. Ik leer je te werken met een Kleding Capsule.

Neem de tijd: je moet denken aan 2 jaar voordat je hele kast op orde is, qua kleur en stijl.

Door foto’s te maken van de kledingcombinaties die je hebt, krijg je overzicht. De foto’s kun je aan de binnenkant van je kastdeur hangen. Zo heb je altijd genoeg keuze!
Als vervolg kunnen we eventueel een afspraak maken voor Personal Shoppen.

In het kort:

  • Je hebt helemaal geen bomvolle kledingkast nodig om er steeds anders uit te zien
  • Je hebt een opgeruimde kast met veel combinatiemogelijkheden, foto’s daarvan aan de binnenkant van je kastdeur.
  • Het bespaart je tijd en geld
  • Ik heb fijne adressen voor vintage of pre-loved kleding. Ook erg handig om kleding in kleuren te scoren die jou fantastisch staan maar die niet in de winkel ligt!
  • Na de Garderobe Update kun je gericht shoppen, online of in een fysieke winkel.