Kleuranalyse

The best colour in the world is the one
that looks good on you.

– Coco Chanel

Voor wie

Een kleuranalyse is voor alle vrouwen – en ook mannen! – die toe zijn aan verandering. Kleur doet iets met je uitstraling en energie. De juiste kleuren versterken je persoonlijkheid en dat geeft (nog meer) zelfvertrouwen. Je kunt kleur zelfs inzetten om jouw doel te bereiken!

Je wordt weer blij van de kleding in je kast, met meer kleur en meer variaties. Na een kleuranalyse weet je precies wat kleur met je doet. Een kleuranalyse duurt ongeveer 2 uur. Je krijgt dan een handig kaartje met je beste kleuren. Je kunt ook kiezen voor een kleurenanalyse met een persoonlijke kleurenwaaier, speciaal voor jou gemaakt. Dat advies bestaat uit twee afspraken: de eerste duurt circa 2 uur, en de tweede een half uur, waarbij ik je uitleg hoe je jouw persoonlijke waaier kunt gebruiken.

En onthoudt: een kleurenwaaier is geen beperking maar een hulpmiddel.

Hoe het werkt

In de kleuranalyse leer je welke kleuren bij je passen.
Met behulp van meer dan 800 gedefinieerde kleurenstroken meet ik jouw oog-, haar- en huidskleur. Een goede kleurenanalyse kan niet even snel tussendoor, daar moet je de tijd voor nemen. Ik werk met analyse-doeken om te bepalen welke kleuren jou het beste staan.
De kleuren check ik met professionele controle-doeken van 4 verschillende systemen, o.a van Art of Image, zodat ik een diepgaand kleurenadvies kan geven.
Na de kleuranalyse koppel ik de meetresultaten aan het geavanceerde en unieke computersysteem van Art of Image. Zo bepalen we welke kleuren het beste aansluiten bij jouw persoonlijke, natuurlijke kleuren.

Bij de kleuranalyse hoort een uitgebreid make-up advies met de make-up van Art of Image.

Kies je voor een uitgebreider advies? Dan ga je na de 2e afspraak naar huis met een persoonlijke kleurenwaaier met de 42 kleuren die het mooist bij jou passen. Daarnaast krijg je praktische tips om deze kleuren toe te passen in jouw garderobe en tijdens het winkelen.

Beautiful young people are accidents of nature
but beautiful older people are works of art

– Eleanor Roosevelt

In het kort:

  • Je voorkomt miskopen door een goede kleuranalyse
  • Na de analyse kun je bouwen aan een garderobe waarin je alles met elkaar kunt combineren
  • Je laat je niks meer wijsmaken in de winkel (bovendien is het licht in winkels vaak misleidend!)
  • Ook online-shoppen wordt makkelijker
  • Je leert tijdens de kleurenanalyse via een uniek 10-stappenplan de juiste make-upkleuren aan te brengen.