Anderen over mij

Catalijne Boshouwers

Rielle en ik hebben een kleur- en kracht analyse gedaan. Dat was erg leuk! Ten eerste gebeurt dat op de werkplek van Rielle die zodanig creatief, kleurrijk en modebewust is dat je al helemaal in de stemming komt. Vergeet daarbij de outfit van Rielle zelf niet! Ik voelde me sowieso op mijn gemak door de manier waarop Rielle mij meenam in de uitslagen en vragen stelde. Ik herkende veel in de dingen die uit de analyse kwamen. Ik ben me bewuster geworden van de kleuren die ik draag, combineer en aantrek. “Wat staat die kleur jou goed” hoor ik nu regelmatig. En als ik het nodig heb val ik lekker weer terug op mijn -wat saaiere- balans kleur. Het werkt! Ik kan het iedereen aanraden, het is gewoon erg leuk om te doen!

Sjanneke Broekmeulen:

“Riëlle is geknipt voor haar werk: ze kijkt goed naar wie ze voor zich heeft, stelt de juiste vragen, is enthousiast, toegewijd en inspirerend. Ze heeft gevoel voor humor en ziet er altijd prachtig uit, waardoor naar haar kijken meteen een aanmoediging is.

Door het Imago- en het Kracht en Kleur-traject bij Kameleon Kleur & Stijl werd me duidelijk dat ik geleerd heb en gewend ben niet (te veel) op te vallen, terwijl ik graag gezien en gehoord wil worden! Rielle moedigde me aan met kleuren en kleren te experimenteren om te laten zien wie ik wil zijn, waar ik voor sta.

Een spannende reis naar een lang gedroomde bestemming.”

MisjaB:

“Het grijzer worden van mijn haar zie ik als een mooi proces en ik vind het spannend om te zien hoe het uitpakt. Het begon rond m’n vijftigste en ik kreeg toen ook mijn eerste kleuradvies van een professional. Toch bleef ik daarna wat kleur betreft heel voorzichtig en bleef voornamelijk donkerblauw en zwart dragen met een enkel kleuraccent.

Inmiddels is het grootste deel van mijn haar grijs en heb er veel meer behoefte aan gekregen om wat meer kleur te dragen. Kennelijk past het nu ook beter bij me. Maar ook nu wilde ik graag advies van een professional. Ik ben dan ook heel blij dat ik Riëlle juist nu heb ontmoet. Zij kan mij niet alleen vertellen welke kleuren me het best staan, haar advies gaat nog een stapje verder. Door toepassing van de Persoonlijke Kracht Methodiek leert ze me nog beter naar mezelf te kijken en te ontdekken met welke kleuren mijn persoonlijke ik het best in balans is.

Vanaf het moment dat ik voor de eerste sessies bij haar kwam voelde ik me bij haar op mijn gemak. Dat is nodig om in alle vertrouwen met elkaar in gesprek te gaan. Dankzij haar advies komt er nog meer kleur in mijn kleding en mijn leven.”

Anja Lindaart:

“Na de plezierige en inzichtelijke gesprekken met Rielle, ben ik zelf een” kameleon” geworden: Ik denk ’s morgens niet alleen na over het type kleding dat ik aan ga trekken maar ook welke kracht ik wil inzetten, en welke kleur mij daarbij dan kan ondersteunen. En dan beperk ik me niet alleen tot mijn eigen krachtkleuren, maar maak ook dankbaar gebruik van de informatie uit het boekje. Want ik heb wel het gevoel dat er meer kleurkracht in mij zit dan alleen de sterkste uitkomsten van de PK test. Het is een spannende speurtocht, waarbij ik meer oog heb gekregen voor kleurcombinaties en vooral meer inzicht in hoe ik kleur effectief kan inzetten. Veel dank Rielle voor de respectvolle en stimulerende wijze waarop je dit proces begeleid hebt.”

Nelly Roos:

Mijn ervaring met Rielle is heel positief verlopen.

Van mijn zoon en schoondochter kreeg ik een cadeaubon voor het pakket “Kameleon Kracht&Kleur”. Na een afspraak gemaakt te hebben met Rielle kreeg ik een test/vragenlijst toegestuurd om in te vullen, naar aanleiding daarvan wordt er een prachtig rapport over je gemaakt hoe je je persoonlijke kracht voor succes en geluk kan versterken. Ik ben nogal eigenwijs, zodoende ging ik naar Rielle toe met de gedachte “ik draag toch wat ik mooi vind” Maar niets is minder waar, ik was zeer onder de indruk van het rapport en de ervaring met Rielle.

Rielle heeft mij erg duidelijk gemaakt wat mij wel staat en wat niet, ik ben helemaal om. Het rapport en uitleg van Rielle heeft mij zeer geraakt, op n gegeven moment had ik tranen in mijn ogen. Uit het rapport kwam naar voren dat mijn “powertype/ mijn grootste kracht” is Camel, mijn balanskleur Petrol en mijn kleurfamilie bruin, deze kleuren kocht ik dus nooit, ik was echt een zwart/wit type, nu dus niet meer. ”Gelukkig kreeg ik het rapport mee naar huis. Er wordt zoveel verteld dat moet nagelezen worden.  Prachtig rapport, duidelijk uitleg van je verlangen, powertype, blauwdruk,  impact ……Het blijft mij verbazen hoe goed het wordt weergegeven. Deze dag heeft zoveel indruk op mij gemaakt, s’ avonds in bed kon ik aan niets anders denken, heel bijzonder om zoiets mee te maken. Rielle doet het met zoveel passie dat is mooi om te zien. Bedankt Rielle.

Marischka Bours

Járen geleden heb ik een kleuren analyse laten doen met als uitkomst dat ik een zomertype ben.

Nu ben ik over de zestig en door de gevolgen ouder worden, maar ook van chemokuren, wordt mijn huid steeds grauwer en bleker.
Ik draag heel veel en vooral veilig donkerblauw, altijd goed!
Van deze saaiheid had ik een beetje genoeg en kwam bij Riëlle terecht.

Ik ben een zomertype gebleven, maar Riëlle maakte mij opnieuw bewust van de gevoelswaarde van kleuren.
Ik kan weer het verschil voelen tussen een zijden sjaaltje in turquoise met bruin om mijn nek of een fuchsia roze sjaal met wit er in verwerkt.

Ik weet dat kleuren die je draagt invloed hebben op je welbevinden, maar dat was toch erg diep weggezakt.
Door haar manier van vertellen en openstaan voor mij, zorgde ze voor een hernieuwde ontdekking van de invloed van kleuren in mijn dagelijkse leven.

De kracht van de psychologie van de kleuren is groot en Riëlle heeft mij geholpen met een zoektocht naar mijn eigen verlangen naar verandering.
Op een heel snelle “kleuren-manier”, feilloos en recht naar de kern in mij.

Het is erg leuk dat Riëlle ook over zichzelf verteld en goede, herkenbare dagelijkse voorbeelden geeft over de bij haar passende kleuren.
Al met al was dit een cadeau wat ik véél en véél eerder aan mijzelf had willen geven.
Lieve Riëlle, dank je wel!